Maya Spor Fabrikası ile Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin!

Neden Hidayet Türkoğlu Basketbol Akademisi ve Filenin Yıldızları ile iş birliği yapıyoruz?

İnsanın üç temel merkezi olan fizik, zihin ve duygu merkezlerinin tamamında bütünleşmenin ve derinleşmenin önemini her fırsatta vurgulayan Maya Okullarında eğitimin sadece zihinsel bir süreç olmadığının farkındayız. Bu anlayışla, “Maya Spor Fabrikası Kurslarımızda”  çocuklarımızın fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Maya Okulları ile Hidayet Türkoğlu Basketbol Akademisi’nin ortaklaşa düzenlediği basketbol kursları ve Filenin Yıldızları ile ortaklaşa düzenlediği voleybol kursları,öğrencilerimizin takım çalışması bilinciyle fizik, zihin ve duygu merkezlerinin tamamında bütünleşmeyi hedefliyor.

Bu kursun çocuklarımıza nasıl bir faydası olacak?

Maya’nın vizyonu, çocukları sadece sınavlara hazırlayan değil, yaşama dair her alanda yetkin, empatik, çalışkan ve sağlıklı bireyler olarak yetiştiren bir eğitim anlayışını benimsemek olduğundan, spor, bu vizyonun en önemli parçalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Spor kurslarımız; yüzme, voleybol, basketbol, futsal, masa tenisi, halk dansları ve kick boks gibi bir dizi disiplini içeriyor, böylece her çocuğun yeteneklerine ve ilgisine uygun bir alan bulabileceği geniş bir yelpaze sunuyor.

Spor Fabrikası'nda hangi kurslar var?

Hangi kursun çocuğunuz için en iyi olduğuna karar veremediniz mi?