Diyarbakır Yerleşkesi

Değerli Velilerimiz,

Maya’da önceliğimiz daima çocuklarımız. Çocuklarımızı akademik donanımları yüksek, sağlıklı ve verimli iletişim kurabilen, özgüvenli ve farkındalıkları yüksek, Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı, modern ve ulusal değerleri önceleyen, ülkemize ve insanlığa değer katan mutlu, üretken, fark yaratan bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir.

Güçlü eğitim programlarımız ve kadromuzla öğrencilerimizi okul öncesinden liseye kadar donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.

Sahip olduğumuz tecrübe ile bilimin ışığında, yenilikçi ve öncü bakış açımızla çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı geleceğin dünyasına hazırladığımız ve birlikte yürüdüğümüz bu yolda sizlerle iş ve yürek birliği içinde olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Saygı ve Sevgilerimizle

Erdi Akyıldız

Diyarbakır Yerleşkesi İlkokul Müdürü

Ebru Kırkıl

Diyarbakır Yerleşkesi Lise ve Ortaokul Müdürü

Diyarbakır Yerleşkesinde Sınıf Düzeyleri

Okul Öncesi

Okul Öncesinde heyecan verici bir öğrenme ve keşif yolculuğuna adım atılır.

İlkokul

İlkokulda temel akademik becerilerde güçlü bir altyapı oluşturulurken, öğrencilerin Bütüncül Gelişimleri beslenir ve yönlendirilir.

Ortaokul

Ortaokul, akademik fırsatlarla karşılaşılan, heyecan verici ve yeni hedeflere yol alınan yıllardır.

Lise

Lise, akademik olarak başarılı, iş hayatının beklediği becerileri edinerek üretken bir vatandaş olma yolunda ilerledikleri yıllardır.

Diyarbakır Yerleşkesinde Yaşam

Okul Öncesi

İlkokul

Ortaokul

Atölyeler & Kütüphane

Yaşam Alanları

Yemekhaneler & Kantin

Yerleşkemiz Hakkında Daha Fazla Bilgi edinin!