BKM Mutfak ile Yaratıcı Drama ve Çocuk Atölyeleri

Neden BKM ile iş birliği yapıyoruz?

BKM Mutfak ile Maya Okulları arasında yürütülen Yaratıcı Drama ve Çocuk Atölyeleri iş birliği, eğitim ve sanatın kusursuz bir bileşimini temsil etmektedir. Sahne sanatlarının sınırlı dünyasını aşarak, çocukların hayat boyu kullanacakları yeteneklere dönüşmesi, bu iş birliğinin temel taşlarından biridir.

Ortak Değerler

Her iki tarafın da bütüncül eğitim anlayışı ve sanat dünyasıyla buluşma hedefi

Uzmanlık Birleşimi

Maya’nın eğitim, BKM Mutfak’ın tiyatro ve drama alanındaki uzmanlıklarının birleşimi

Çocuklar İçin Sanat

Tiyatronun büyülü dünyasıyla çocukları tanıştırma ve gelişimlerine katkı sağlama

Yaratıcı Potansiyel

Çocukların içlerindeki yaratıcı potansiyeli ortaya çıkararak hayatın her alanında başarıya ulaşmalarını destekleme

Bu kursun çocuklarımıza nasıl bir faydası olacak?

Atölyeler, rol yapma, şarkı söyleme, mış gibi yapma gibi etkinliklerle çocukların bütüncül gelişimlerine olumlu katkılar sağlar. Bu etkinlikler, daha küçük yaşlardan itibaren çocuklara güven, çalışkanlık ve empati kazandırır.

Kişisel Gelişim

Kendine güvenen, çalışkan bireyler olarak yetişme ve hayal gücü, yaratıcılık, dil becerileri gibi birçok alanda gelişme

Sosyal Beceriler

Grup içinde çalışma, empati ve iş birliği gibi sosyal becerileri destekler

Öz Düzenleme

Çatışma çözme ve öz düzenleme becerileri edinme

Dİl Gelişimi

Sanat yoluyla sesli okuma, hayal kurma ve duygularını ifade etme gibi konularda dil gelişimi

Atölyenin içeriğinde neler var?

Atölye, 4 ay boyunca, 5-16 yaş arası çocuklara uygun olarak düzenlenir. Her ders, 55’er dakikalık 2 ders saati olarak yapılmaktadır ve İncek ve Oran yerleşkelerinde gerçekleşir.

Eğitim Süreci: 4 aylık kurs süresi boyunca, haftada bir gün.

Yaş Grubu: 5-16 yaş arası çocuklara uygun içerik.

Uzman Eğitmenler: Tiyatro eğitimi almış profesyoneller tarafından verilen eğitim.

Katılım Belgesi: Çocuklarımız BKM Mutfak’tan katılım belgesi alacak ve yıl sonu gösterisi gerçekleştirecektir.

Yerleşke Seçenekleri: İncek ve Oran yerleşkelerinde haftanın belirli günlerinde.

Çocuğunuzun Yaratıcılığını Keşfetmeye Hazır mısınız?

Geleceğin yaratıcı, empatik ve başarılı bireylerini birlikte yetiştirelim. Maya Okulları ve BKM Mutfak’ın sunduğu bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!