Yasal Uyarı

MAYA Okulları’nın kurumsal web sitesine hoş geldiniz. Bu web sitesi, MAYA-GEN EĞİTİM YAYINCILIK BİLGİSAYAR İNŞAAT GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Maya-Gen)’ne aittir.

Bu web sitesinin sahibi ve yürütücüsü Maya-Gen’dir. Sitesi’nde yer alan markalar üzerindeki haklar ile Sitede verilen hizmetlerin ve yazılımların telif hakkı Maya-Gen’e ve/veya Maya-Gen ‘e lisans veren veya içerik sağlayan kişilere aittir. Bu sebeple ziyaretçiler aşağıdaki koşullara uymakla yükümlüdürler. Bu nedenle devam etmeden önce aşağıda belirtilenleri dikkatle okumanızı rica ediyoruz.

Sitede yer alan tüm marka, yazı, fotoğraf, diğer görsel öğeler ve ses öğeleri fikri mülkiyet hukuku kapsamında korunmaktadır.

Bu sitedeki tüm materyallerin telif hakları Maya-Gen’e aittir. Ziyaretçiler ticari amaç içermeyen, bireysel bilgi edinmek amacıyla kullanabilir, indirebilir, kopyalayabilir ve yazdırılabilir.

Siz ziyaretçilerimiz, siteyi kullanmakla; erişimine sunulan tüm materyallere ait kaynak kodunu oluşturmamayı, (disassemble); “ters mühendislik” (reverseengineer) işlemleri yapmamayı; “tersine derleme” (reversecompile) işlemleri yapmamayı veya bunları analiz etmemeyi, hiçbir şekilde çoğaltmamayı, dağıtmamayı, yayınlamamayı, pazarlamamayı, içeriği değiştirmemeyi, üçüncü kişilere göndermemeyi, iletmemeyi veya satmamayı kabul ediyorsunuz.

Okulumuz web sitesinde maya.k12.tr dışındaki web sitelerine bağlantılar verilebilmektedir. Web sitemizden üçüncü kişilere ait sitelere verilen bağlantılar, sizi Maya-Gen / Maya Okulları / Maya Okulları Birim ve Bölümlerine ait web ağının dışına çıkarabilir. Bu bağlantılar iyi niyet çerçevesinde, ihtiyacınız olabilecek hizmetleri almanızda size kolaylık ve hız sağlamak amacıyla sunulmaktadır.

Diğer sitelerin içeriği, doğruluğu veya işleviyle ilgili olarak Maya-Gen veya bağlı kurumları hiç bir sorumluluk üstlenmez. Maya-Gen, söz konusu web sitelerinin sahiplerinden ya da operatörlerinden ya da onların sağladığı mal ya da hizmetlerden, ya da web sitesinin içeriğinden sorumlu olmadığı gibi, bunlarla ilgili olarak herhangi bir garanti vermemekte ve herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır. Maya-Gen veya bağlı kurumları, bağlantısını verdiğimiz sitelerde daha sonra olabilecek herhangi bir değişiklikten sorumlu değildir. Maya-Gen veya bağlı kurumları ve bağlantılı sitelere erişim veya sitenin kullanımından doğabilecek herhangi bir doğrudan, dolaylı hasardan veya doğabilecek cezai sorumluluktan ötürü sorumlu tutulamaz. Yukarıdaki bilgiler ışığında, siz ziyaretçilerimizin verdiği kararların sonuçlarından, uğrayabileceğiniz zarar ya da ziyandan Maya-Gen sorumlu değildir.

MAYA OKULLARI veliler, öğrenciler, çalışanlar, çalışan adayları, ziyaretçiler ve hizmet sağlayıcı olarak ilişkide bulunulan üçüncü kişilerin, kurumların veya kuruluşların çalışanlarına ait kişisel veriler ve diğer üçüncü kişilere ait kişisel verilerin korunması hususundaki ilkelerine web sitemizde “Kurumsal” bağlığı altında ilan edilen” Maya KVK Politikaları” sekmesinde n öğrenebilirsiniz. Lütfen sitemizi kullanmaya başlamadan önce” Maya KVK Politikaları’nı dikkatle okuyun. Bize kişisel bilgilerinizi aktardığınız zaman bu bilgilerin politikamız çerçevesinde kullanılmasını onaylamış kabul edileceksiniz.

Maya-Gen her zaman için bu web sitesinin formatında ve içeriğinde değişiklik yapabilir. Maya-Gen içeriğin güncellenmesi ya da başka nedenlerle destek ya da bakım çalışmaları sırasında bu web sitesinin faaliyetini askıya alabilir. Maya-Gen her zaman için herhangi bir bildirimde bulunmaksızın bu web sitesine erişime son verme hakkına sahiptir.

Bu web sitesi ile ilgili soru sormak ya da bir şikayette bulunmak istediğinizde lütfen iletisim@maya.k12.tr e-posta adresi kanalıyla bağlantı kurun.