Sakarya Yerleşkesi

Çocukların gözündeki pırıltıya aşığız.

Tam olarak bu sözün ışığında kesişti yollarımız. Küçük bir tohum ektik ve şimdi kocaman bir aile olmanın, mayalanmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Çocuklarımızın gelişimine bütüncül olarak yaklaşıyor, sanat ve bilimin önderliğinde geleceklerine ışık tutmayı hedefliyoruz. Kendi öz değerlerimizi de unutmuyor, benlik duygusu yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Kurulduğu yıldan bu yana öncü ve inovatif uygulamalarıyla eğitim sistemine MAYA olabilmeyi başarmış, rotasında cumhuriyetin aydınlığı ile yol alan, çocukların gözlerindeki pırıltıya aşık öğretim ve yönetim kadrosuyla yürüttüğü her süreçte çocukların biricikliğini ön planda tutan, Maya ailesinin sizlerin gelişi ile büyüyor olmasını gururla izliyorum.

Birlikte alınacak ne çok yol, elde edilecek ne çok başarı, gurur duyulacak ne çok yaşantı, biriktirecek ne çok güzel anımız olacak. Tüm bu değerli yaşantıların yolculuğumuzda bırakacağı anlamlı izlere ve bize katacağı değerlere yürekten inanıyoruz.

Eğitim vizyonumuzun başkahramanları “çocuklarımız”. Çocuklarımızın gözünden dünyayı anlamaya çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki; bir çocuğu anladığında hayat değişir, geleceği şekillenir.

Sevgi ve saygılarımla.

Büşra Sarıoğlu

Sakarya Yerleşkesi Kurucu Müdürü

Yerleşkemiz Hakkında Daha Fazla Bilgi edinin!