Manavgat Yerleşkesi

WhatsApp Image 2022-02-03 at 15.01.53

Manavgat Yerleşkesine Hoş Geldiniz,

Kıymetli Anne ve Babalar,

Minik yüreklerinde sevinç ve heyecanla okula başlayan çocuklarımızı sevgi ve bilgiyle donatıp büyütmenin mutluluğuyla çıktık yola .Bu duygularla Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ,onun ilke ve inkılapları ışığında; eğitimin ve öğretimin yönlendirici ve bilimsel yöntemlerle yürütüleceği hedefi doğrultusunda ‘’Maya Kültürü’’ ile yetişen ve yetişecek olan çocuklarımızı dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı olarak benimsemiş şefkat dolu öğretmen kadromuz kucaklayacaktır.,

‘’Çocukların gözündeki ışıltıyı seviyoruz.’’ manifestomuzla çıktığımız bu anlamlı yolculuğumuzda güzellikleri hisseden; öğrenmeyi, üretmeyi, paylaşmayı, korumayı, saygıyı, hoşgörüyü, yenilenmeyi kısacası insan olmayı gerektiren her şeyi eğitimle çocuklarımıza kazandırabileceğimizin sorumluluğunu taşıyarak heyecanımızı ve coşkumuzu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Çocuklarımızın yaşamından geçerken onlarda bırakacağımız tesirlerin yön vermesi, yol göstericisi olması ve ilham vermesi çabası içinde olacağımızdan emin olabilirsiniz.

Mutlu çocuklarla başarılı nice eğitim süreçleri geçirmemiz dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Özlem Konak

Manavgat Yerleşkesi Müdürü

Manavgat Yerleşkesinde Sınıf Düzeyleri

Okul Öncesi

Okul Öncesinde heyecan verici bir öğrenme ve keşif yolculuğuna adım atılır.

İlkokul

İlkokulda temel akademik becerilerde güçlü bir altyapı oluşturulurken, öğrencilerin Bütüncül Gelişimleri beslenir ve yönlendirilir.

Ortaokul

Ortaokul, akademik fırsatlarla karşılaşılan, heyecan verici ve yeni hedeflere yol alınan yıllardır.

Manavgat Yerleşkesinde Yaşam

Okul Öncesi

İlkokul

Ortaokul

Atölyeler & Kütüphane

Yaşam Alanları

Yemekhaneler & Kantin

Yerleşkemiz Hakkında Daha Fazla Bilgi edinin!