“Bir Kere Yine Dersteyiz…”

Sevgili velilerimiz.

Biliyoruz ki sizler de öğrenciydiniz, siz de okul sıralarındaydınız… E yıllar çabuk geçiyor ama anılar da unutulmuyor. Çocuklarımız bizleri birer yetişkin, birer ebeveyn ya da öğretmen olarak görüyorlar, öyle tanıdılar. Bizim de bir zamanlar çocuk ve öğrenci olduğumuzu onlara göstermek ve aslında bir zamanlar bizim de çocuk ve öğrenci olduğumuzu kendimize hatırlatmak için velilerarası bir kompozisyon yarışması düzenlemeye karar verdik. Bir Kere Yine Derste’yiz isimli kompozisyon yarışmasına göndereceğiniz metinleri daha sonra bir kitap haline getirip sınıflarımızda çocuklarımızla birlikte okuyacağız.

Çocukluk, öğrencilik, gençlik öyle bir şeydir ki hatırlamak her zaman iyi gelir. Yazmak iyi gelir. Bir sosyal aktiviteye katılmak iyi gelir. Belki sizden gelen anılar çocuklarımıza, bu anılarla birlikte çocukların dünyasına yaklaşmak da bizlere iyi gelir.

Ne dersiniz?