Kayıt Süreci

Neden MAYA?

Maya‘da;  bilimin yol göstericiliğinde 20 senedir çocuklarımızı hayatlarının her alanında geleceğe hazırlıyor, öğrenmenin önündeki tüm engelleri kaldırarak potansiyellerini gerçekleştirmelerine destek oluyoruz.

Maya sadece “Soru Çözen” değil “Sorun Çözen”, sadece “Bilen” değil, Yapa“Bilen” çocukların yetiştiği bir yer. Mayalı çocuklar elde ettikleri akademik başarılarının yanı sıra, hayat başarısı açısından kritik öneme sahip;  öz düzenleme, öz kontrol, azim, psikolojik dayanıklılık gibi sosyal ve duygusal becerileri de ediniyorlar.

Maya’da Aday Veli görüşmeleri için nasıl bir yol izliyoruz?

Aday Veli Kayıt Görüşmeleri randevu sistemi ile yürütülmektedir. Web sitemiz üzerinden iletişim formunu doldurarak ya da telefonla randevu alabilirsiniz.

Çevrim içi veya yüz yüze gerçekleştirebileceğiniz aday veli tanıtım görüşmelerimiz, okul müdür ve müdür yardımcılarımız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Ana Sınıf ve 1. Sınıf Aday öğrenci PDR görüşmeleri nasıl ilerliyor?

Tanıtım görüşmemiz ile eş zamanlı veya farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirebileceğiniz PDR görüşmelerinde, çocuklarımız okulumuzun uzman Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimi öğretmenleri ile bir araya geliyorlar.

Okula kayıt işlemi; Aday Veli görüşmesi ardından, çocuklarımızı daha yakından tanımak için gerçekleştirdiğimiz PDR görüşmeleri sonrası kontenjan dahilinde gerçekleştiriliyor.

Maya’da Ana sınıf ve 1.Sınıf öğrencisi olmak için çocuğumun doğum tarihi ne olmalı?

4 Yaş: Şubat 2018 – Mayıs 2019 arası

5 yaş: Ocak 2017 – Ocak 2018 arası

*55 aylık öğrenciler için PDR sonucuna göre 4 ya da 5 yaş grubunda olması kararı verilir.

1. Sınıf: Ocak 2016 – Aralık 2016 arası

Maya’da 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Sınıf ve Lise Aday öğrenci süreçleri nasıl ilerliyor?

Ölçme Değerlendirme Birimi tarafından yapılan Okula Kabul Sınavı ile kontenjan dahilinde öğrencilerimizin kaydını gerçekleştiriyoruz.

Kayıt Sürecine Bu Formu Doldurarak Başlayabilirsiniz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Aday Öğrenci Başvurusu için lütfen okul seçiniz.