Maya Okulları olarak akademik başarıların yanı sıra sporun ve sanatın her alanında öğrencilerimizin yanında olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Havuzda adeta fırtınalar estiren ve başarılarına yenilerini ekleyen minik şampiyonumuzdan harika haberler gelmeye devam ediyor.
Okulumuz 2B sınıfı öğrencilerinden Elif Balantekin, katıldığı yüzme şampiyonasında gösterdiği üstün performans ve azimle bizleri bir kez daha gururlandırdı. Şampiyona boyunca sergilediği yüksek motivasyonla kürsü mücadelesini hiç bırakmayan sevgili Elif;
50 Metre Kelebek stilinde harika bir derece elde ederek Ankara 1.’si,
100 Metre Serbest stilinde büyük bir kararlılık sergileyerek Ankara 3.’sü,
100 Metre Sırtüstü yarışlarında ise güçlü rakipleri arasında büyük bir mücadele örneği sunarak Ankara 4.’sü olmuştur.
Disiplinli çalışmasının, spora olan tutkusunun ve bitmeyen enerjisinin karşılığını şehrimizin en iyileri arasına girerek alan minik sporcumuzu yürekten tebrik ediyoruz. Bu büyük başarı yolculuğunda emeği geçen kıymetli antrenörlerini ve her anında onun en büyük destekçisi olan değerli ailesini kutluyoruz.
Gelecekte çok daha büyük başarılara kulaç atacağına ve her yarışta bizleri gururlandırmaya devam edeceğine inandığımız Elif’e, spor hayatında başarılarının devamını diliyoruz. Harika mücadelen için tebrikler Elif, seninle gurur duyuyoruz!