MİNİK ELLER, BÜYÜYEN UMUTLAR: 1. SINIFLARIMIZ GÖLBAŞI MAYA ORMANI’NDAYDI!

Maya Okulları olarak çevre bilincini ve doğa sevgisini teoride bırakmıyor, kalıcı deneyimlerle çocuklarımızın hayatına sevgiyle ekiyoruz. Bu doğrultuda büyük bir heyecan ve gururla yürüttüğümüz “Ağaç Bayramı” projesi kapsamında, 1. sınıf öğrencilerimiz Gölbaşı Maya Ormanı’na anlamlı ve neşe dolu bir gezi gerçekleştirdiler.

Minik kaşiflerimiz, gezi öncesinde büyük bir özenle toprakla buluşturdukları çam fidanlarını yerinde incelemek üzere heyecanla ormana doğru yola çıktılar. Kendi elleriyle diktikleri fidanların doğaya nasıl nefes olduğunu yakından gözlemleme fırsatı bulan ve fidanlarıyla sevgiyle bağ kuran öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Doğanın kalbinde, açık derslik alanında gerçekleştirilen dersler ve etkinliklerle zenginleşen bu anlamlı ziyarette çocuklarımız, çevre duyarlılığını pekiştiren eğlenceli saha çalışmaları gerçekleştirdiler. Arkadaşlarıyla birlikte temiz orman havasında vakit geçiren miniklerimiz, hem doğanın birer koruyucusu olma bilincini tazelediler hem de harika anılar biriktirdiler.

Geleceğe yeşil bir miras bırakma yolunda ilk büyük adımlarını atan, doğayı koruma sorumluluğunu erkenden göğüsleyen tüm 1. sınıf öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Onların sevgiyle büyüttüğü bu fidanlar gibi, minik kalplerimizin doğa sevgisi de Maya Ormanı’nda kök salmaya devam edecek.

Bunlara da gözatın!