MayaTech

Ankara Tekmer ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile öğrencilerimize dijital geleceğin kapılarını açıyoruz.​

Teknolojinin yön vermeye başladığı dünyada girişimci ve girişimci adaylarının yeni dünyada yer almalarına ve başarıya giden yolda sağlam adımlarla ilerlemelerine öncülük eden Ankara TEKMER ile iş birliği gerçekleştirdik.

PEKİ NEDEN?

Teknolojinin hayatlarımızın vazgeçilmez parçası olduğu bilinen bir gerçek. Dünya, 2020 yılında yapay zekâ çağına giriş yaparak teknoloji girişimciliği ile tüm toplumları etkisi altına aldı.Girişimcilik ekosistemi, teknolojilerin gelişmesi ve çocukların, gençlerin istek ve ihtiyaçları sayesinde, tüm dünyada etkin olarak kullanılıyor. Bu bilinç ile Maya’da öğrencilerimizin 21.yy dijital dünya pazarında bilgi, görgü, deneyim kazanmaları ve girişicimlik ekosisteminde var olmaları için TEKMER ile iş birliği gerçekleştirdik.

Uluslararası standartlarda cihazların yer aldığı ve prototipleme laboratuvarı da bulunan TEKMER mentor, eğitmen ve danışman ağı ile fikir aşamasından ürüne giden her süreçte bizlerin yanında olacak.

NELER YAPACAĞIZ?

• Eğitimler
  • Seminerler
  • Paneller
  • Ve Projeler

Ankara Teknoloji Merkezinde çocuklarımız süreçlere dahil olacak, aktif rol alacak, denetlenecek ve geri bildirim alacak. Projelerini üst kurullara sunabilme ve geliştirebilme imkanı bulacak.

Çocuklarımızın girişimcilik ekosisteminde var olmaları için yanlarında olmaya, dijital gelecekte iz bırakacak adımlar atmaya devam edeceğiz.