Maya Okulları İncek Yerleşkesi ana sınıfı öğrencilerimiz, okula başlamalarının 100. gününü büyük bir heyecan ve birbirinden renkli etkinliklerle kutladı. “100 Gündür Birlikteyiz, 100 Gündür Öğreniyoruz” diyen miniklerimiz, okulun 100. gününde “Dalya” demenin mutluluğunu yaşadılar.
Öğrencilerimiz, okulda geçirdikleri ilk 100 günü geride bırakırken hem öğrendikleri bilgileri hem de pekiştirdikleri dostlukları kutlamak için bir araya geldiler.
Kendi Pastalarını Kendileri Hazırladılar
Günün en tatlı anı ise mutfak atölyesinde yaşandı. Minik şeflerimiz, 100. gün şerefine hazırlanan özel pastaların süslemelerini kendi elleriyle yaptılar. Yaratıcılıklarını lezzetle birleştiren çocuklar, hazırladıkları pastaları hep birlikte neşe içinde yiyerek bu özel kilometre taşını kutladılar.
Anılar Ölümsüzleşti
Etkinlik süresince okulun her köşesinde neşeli sesler yükselirken, çocuklarımız 100. gün için hazırlanan özel aksesuarlar ve panolar önünde rengarenk fotoğraflar çekindiler. Her bir karede 100 günlük emeğin, oyunun ve gelişimin izleri görüldü.
100 Günlük Başarı Yolculuğu
Bu anlamlı kutlama, sadece geçen günleri değil, aynı zamanda çocuklarımızın kazandığı özgüveni, sosyal becerileri ve öğrenme merakını da simgeliyor. 100 gündür her sabah okula aynı hevesle gelen minik Mayalılar, bu süreçte biriktirdikleri anılara yenilerini eklediler.
Maya Okulları olarak, minik öğrencilerimizin öğrenme yolculuğundaki bu ilk 100 gününü kutluyor; nice 100 günlerde sağlıkla, başarıyla ve neşeyle bir arada olmayı diliyoruz!



