Maya Anadolu Fen ve Teknoloji Lisesi, ABE Programına Ev Sahipliği Yaptı

Maya Anadolu Fen ve Teknoloji Lisesi, “Amgen Biotech Experience (ABE) Programı” kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. ODTÜ iş birliğiyle gerçekleştirilen programda, öğretmenlerimizin ve farklı okullardan gelen meslektaşlarımızla birlikte Biyoteknoloji alanındaki bilgi, beceri ve tutumlarını geliştirmek amaçlandı.
Etkinlik boyunca katılımcılar, biyoteknolojinin gerçek hayattaki uygulamalarını , biyoteknoloji laboratuvarlarında kullanılan araçların işleyişini öğrenerek, mikropipet kullanımı, DNA izolasyonu, Jel elektroforezi gibi laboratuvar tekniklerini deneyimleme fırsatı yakaladılar.
Biyoteknolojiye ilgi duyan herkes için büyük bir öğrenme ve deneyim kazanma fırsatı sunan bu tür etkinliklerin devam etmesi, bilim ve teknoloji alanında ilerlemek isteyen gençler için büyük önem taşımaktadır. Bu değerli etkinliğe katkı sağlayan ODTÜ, ABE Programı ve AMGEN Vakfı’na destekleri için teşekkür ederiz.

Bunlara da gözatın!

Maya Okulları 4. sınıf öğrencileri, Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi'ni ziyaret etti...

4.SINIFLARIMIZ ERİMTAN ARKEOLOJİ VE SANAT MÜZESİ’NDE!

Maya Okulları 4. sınıf öğrencileri, Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’ni...

2.sınıf öğrencilerimiz geçmişten günümüze oyuncakların değişimlerini..

RAHMİ KOÇ OYUNCAK MÜZE GEZİSİ

2.sınıf öğrencilerimiz geçmişten günümüze oyuncakların değişimlerini gözlemlemek, farklı oyuncak çeşitlerini...

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında...