7.SINIFLAR TAM BENLİK BİLİŞİM GEZİSİ

Maya Okulları 7. Sınıf Öğrencileri GDS Teknoloji ve Nero Industries’i Ziyaret Etti.

Maya Okulları Oran Yerleşkesi 7. sınıf Tam Benlik Bilişim Grubu öğrencileri olarak, GDS Teknoloji, Nero Industries’e teknik bir gezi düzenledik. Ziyaret kapsamında, geri dönüşüm sistemleri ve savunma sanayiindeki yenilikçi çözümler hakkında detaylı bilgiler edindik.

GDS Teknoloji’de, özellikle depozito iade otomatları ve çevre dostu geri dönüşüm çözümleri üzerine sunum dinledik. Nero Industries’te ise savunma sanayiinde kullanılan gaz bombası, sis sistemleri ve diğer taktik ekipmanlar hakkında bilgi aldık.

Ayrıca, ekibimiz olarak kendi geliştirdiğimiz projeyi de firma yetkililerine tanıttık. Hem çevre hem de teknoloji alanında gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, bizler için ilham verici oldu. Bizi misafir eden GDS Teknoloji ve Nero Industries’e teşekkür ederiz.

Bunlara da gözatın!

Okul öncesi grubu öğrencilerimiz Şubat- Mart ayı boyunca “Yumurta ve Çaba” teması...

MTA GEZİSİ

ANASINIFLARIMIZ ŞEHİT CUMA DAĞ TABİAT TARİHİ MÜZESİNDE!!!( MTA) Okul öncesi...

20 Mart 2025 Perşembe günü, Hayat Bilgisi dersimiz kapsamında...

RAHMİ KOÇ OYUNCAK MÜZESİ

“ÇENGELHAN RAHMİ KOÇ MÜZESİ”NDEYDİK20 Mart 2025 Perşembe günü, Hayat Bilgisi...

UNESCO tarafından 2019 yılında 14 Mart tarihi “Dünya Matematik Günü” olarak..

Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

UNESCO tarafından 2019 yılında 14 Mart tarihi “Dünya Matematik Günü”...