Destek Hizmetler

Maya’da sağlıklı beslenme

Yemek hizmetlerinin, sağlık ve beslenme standartlarına uygun olarak yürütülmesi esastır. Yemek menüleri; kuruluşumuzdan bu yana birlikte çalıştığımız ISS yemek hizmetleri yöneticisi tarafından, diyetisyen kontrolünde yaş ve besin gruplarına, günlük kalori ihtiyacına ve damak tadına hitap edilmesine göre hazırlanır. Özellikle sağlıklı beslenme konusunda yapılan çalışmalar, salata ve sebze barı uygulamaları, dengeli beslenmede önemli yer tutar.

Maya'da Güvenlik

Fiziksel Güvenlik

Duyuşsal Güvenlik

Sosyal Güvenlik

Maya Okullarında kriz yönetimi yerine, riskleri öngörebilme düşüncesi benimsenmiştir. Öğrencilerimizin güvenliği için sadece fiziki koşullar değil, duyuşsal ve sosyal güvenlik alanları da dikkate alınmaktadır.

Okulumuz 24 saat güvenlik birimi tarafından koruma altındadır ve tüm giriş-çıkışlar kontrol edilir. Öğrenciler anne ve babalar dışında, sadece okula bildirilmiş olan kişilere teslim edilirler. Anne veya babadan yazılı onay alınmadıkça bu kuralın dışına çıkılmaz. Yerleşkelerimize giriş yapmak isteyen herkesten kimlik alınır ve kayıt altında tutulur.

Maya'da Sağlık

Okulumuzda sağlık hizmetinin aksamaması ve anında müdahale amacıyla okul hemşiresi görev yapar. Öğrencilerimizin genel sağlık durumu ve okulumuzun hijyen koşulları tüm gün boyunca okul hemşiremiz tarafından kontrol edilir. Çocuklarımızın sağlık bilgilerini içeren formun eksiksiz doldurulması rutin sağlık kontrollerimiz açısından önemlidir. Gün içinde herhangi bir düşme, yaralanma durumunda ilk müdahale yapılarak okul hemşiremiz tarafından velilerimize bilgi verilir.

Okul ortamında meydana gelen kazalar için aileye ulaşılır ve öğrenci, okul idaresi tarafından ailenin yönlendireceği en yakın hastaneye ulaştırılır.

Maya'da Ulaşım

Sürücüler ve servis rehberlerinin tamamı, göreve başlamadan önce eğitim alırlar.

Sürücüler göreve başlamadan önce, sürücülük konusunda yeterlilikleriyle ilgili zihinsel ve fiziksel özelliklerin ölçüldüğü PSİKOTEKNİK testlere tabi tutulurlar. Öğrencileri taşıma hizmetinde kullanılan tüm araçlarımız, belli bir yaş sınırındadır. Düzenli bakımları yapılan araçlarımız, her ay denetimden geçerler.

Serviscell hizmeti ile araçlar takip edilebilmektedir.

Maya'da Temizlik

Alanında eğitimli personel ile hizmet sağlanmakta; temizlik personeli teknik, iş güvenliği, veli konularında eğitilmektedir. Temizlik bakım periyotları hijyenik çalışma ve yaşama ortamı sağlayacak şekilde belirlenmekte ve hizmetin bütünü haftalık ve aylık denetimlerle ölçülmekte ve değerlendirilmektedir.

Mayaza

Öğrencilerimizin kıyafet, kitap, kırtasiye vb eğitim öğretim hayatı için ihtiyacı olabilecek tüm ürünleri yerleşkelerimizde bulunan MAYAZA’lardan temin edebilirsiniz.

www.mayaza.com.tr üzerinden online sipariş de verebilirsiniz.