İnsan Kaynakları

MAYA Okulları olarak kaynağımız insan, amacımız insan, yolculuğumuz ise insan olma yolculuğu.

2002'den bu yana; çocukların gözündeki pırıltıya aşık olan, eğitimi hayat amacı olarak benimsemiş, rotasını geleceğe çevirmiş, çocukları yaşam başarısıyla tanıştırmak isteyen nitelikli ve değerli eğitimcilerle çalıştık.

Her bir çocuğun mayasındaki potansiyele saygı duyarak tüm kalbimizle ve zihnimizle eğitimde ezber bozan adımlar attık, farkında olan çocuklar yetiştirdik.

Geleceğin teknolojisinin, mesleklerinin, Z kuşağının özelliklerinin her gün değiştiği ve bizi şaşırttığı şu dönemde biz yine en çok insana önem veriyor ve eğitimci olmayı, dünyada sorumluluğu en yüksek mesleklerden birini icra etmeyi seçmiş değerli öğretmenlerimizle yolumuzun Maya Okullarında kesişmiş olmasını istiyoruz.

Kadromuz; her biri parmak izi kadar farklı çocuklarımızın, hep daha iyiye, daha güzele olan yolculuğunda bizlerle aynı duyguları paylaşan eğitime gönül vermiş arkadaşlarımızdan oluşmakta. Ailemizden birisi neden siz olmayasınız?

Siz de ailemize katılmak isterseniz bilgi ve yeteneklerinize uygun olduğunu düşündüğünüz açık pozisyonlarımıza Kariyer.net aracılığıyla başvurabilirsiniz.