ETÜT SAATLERİMİZ: 16.30 – 18.00

ETÜT PROGRAMI UYGULANAN SINIFLAR: Okul öncesi,1,2,3,4 ve 5.sınıflar

ETÜT PROGRAMIMIZIN AMACI: Öğrencilerimizin günlük derslerini pekiştirmelerinin yanı sıra farklı branşlarda etkinliklere katılarak verimli ve keyifli bir ortam geçirmelerini sağlamaktır.

Etüt kayıtlarınız dönemlik yapılmaktadır.

Etüt programına kayıtlı öğrencilerimizi velisi dışında etütten alacak kişilere ait kimlik bilgilerinin etüt kayıt formunda doldurulmuş olması, öğrencilerimizin güvenliği açısından önem taşımaktadır. Öğrencilerimizin etütten ailesi dışında biri tarafından alınması durumunda gün içinde ilgili müdür yardımcısının bilgilendirilmesi önemli ve gereklidir.

Etüt bitiş saatinden önce öğrencisini almak isteyen velilerimiz “ilgili nöbetçi müdür yardımcısından izin kağıdı alarak” öğrencilerinin etütten çıkışını sağlayabilirler. Saat 18.35’te velisi tarafından alınmamış öğrenciler güvenlik birimi personelimiz eşliğinde velilerini beklerler. Öğrencilerimizin etüt sonrası ulaşımları aileleri tarafından gerçekleştirilir.

Etüte kalan öğrencilerimiz için akşam öğünü okulumuz tarafından karşılanmaktadır.

Öğrencilerimizin güvenli bir ortamda etüte devam etmeleri için programlama dönem başında planlandığından, ödemelerin raporlanmış sağlık durumu engeli, tayin vb sebepler dışında iadesi yapılamamaktadır

* ETÜT uygulamaları ve saatleri yerleşkelere göre değişiklik göstermektedir.