Hazır mısın eğitimde ezber bozMAYA?

• +90 312 490 62 92

anadolulisesi@maya.k12.tr

• İncek, Gölbaşı/ANKARA

Kızılcaşar Mah. 2638.Cad. No:3

Maya Okulları Anadolu Lisesi, 2013 yılında; sınav başarısının yanında ‘insan yetiştirme’ projesi olarak doğdu.

Kuruluş

Maya Anadolu Lisesi 37 kişilik 9. sınıf öğrencisi ve alanında uzman öğretim kadrosu ile Maya Okulları Oran Yerleşkesinde eğitim öğretime başladı.

Başlangıç

2014-2015 eğitim öğretim yılında 9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz İncek Yerleşkemizde eğitim öğretime başladı. Yeni yerleşkemizde okulumuz, ulusal müfredatın yanında Uluslararası ‘Cambridge International General Certificate of Secondary Education’ (IGCSE) sertifika programına akredite olarak uluslararası platformda yer almaya hak kazandı.

Hızla Büyüdük

2015-2016 eğitim-öğretim yılında 9-10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz ile 21.yy becerileri, kişisel gelişim eğitimleri, Dört Yılda Dört Kamp Programı, IGCSE Sertifika Programı ile fark yaratmaya devam etti. Hızla büyüyen öğrenci sayısı ile birlikte artan uzman öğretim kadrosu ile 11.sınıf öğrencilerimize ‘Üniversite Sınavına Hazırlık’ programı başladı.

İncek Yerleşkesi

İlk Mezunlar

51 öğrencimiz lisemizden mezun olarak, yurt içi ve yurt dışında bulunan nitelikli üniversitelerde eğitim hayatlarına başladı. Aynı zamanda IGCSE 7 ders sertifika programı başarıyla tamamlanarak uluslararası platformda ilk mezunlarını verdi.

Bugün

Bugünümüz

Maya Okulları Anadolu Lisesi yeni eğitim-öğretim yılına sadece lise öğrencileri için tasarlanıp, oluşturulmuş yeni yerleşkesinde 330 öğrenci ve 50 uzman öğretici kadrosu ile fark yaratmaya devam ediyor. Uygulanan Özel Stüdyo dersleri ve Uluslararası Oxford AQA sertifika programı ile yereli özümseyen, evrenseli benimseyen ve küresel düşünen öğrenciler yetiştirmeye sürekli artan azim ve kararlılık ile yoluna devam etmekte.

Ve Bugün...