YKS MARATONUNDA BAŞARIYA ADIM ADIM

09 Şubat 2021

Üstün bir gayret ve sorumluluk bilinciyle YKS Hazırlık Programımız aynı azim ve hızıyla devam ediyor. 12. Sınıf öğrencilerimiz Kapsayıcı TYT ve AYT programı ile yoğun konu tekrarları, kazanım pekiştirme süreçleri, bireysel MÜDEP ve soru çözüm saatleri ile sürekli geriye dönük tekrar, tamamlayıcı ve geliştirici Online Deneme Sınavları ile düzenli takip, ödevlendirme sistematiği ile birebir geri bildirim, Mentör öğretmenlerimizin kurmuş oldukları çevrim içi  ve sözlü iletişimleri ile akademik gelişimlerinin nitelikli takibi devam ettiriliyor. İçinden geçtiğimiz bu önemli dönemde öğrencilerimizin tüm ihtiyaç ve gereksinimlerini yapılandırılmış kapsamlı programımızla karşılıyor ve göstermiş oldukları üstün gayret ve çabalarının haklı karşılıklarını alacaklarına yürekten inanıyoruz. Süreçte özverileri ve büyük emekleri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

YKS MARATONUNDA BAŞARIYA ADIM ADIM YKS MARATONUNDA BAŞARIYA ADIM ADIM YKS MARATONUNDA BAŞARIYA ADIM ADIM