YKS MARATONUMUZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

14 Nisan 2020

Üstün bir gayret ve sorumluluk bilinciyle çıktığımız Üniversite Hazırlık Programımız aynı azim ve hızıyla devam ediyor. 12. sınıf öğrencilerimiz haftanın 7 günü Kapsayıcı TYT ve AYT programı ile yoğun konu tekrarları, Cumartesi YKS Kursu ile kazanım pekiştirme süreçleri, bireysel MÜDEP ve soru çözüm saatleri ile sürekli geriye dönük tekrar, tamamlayıcı ve geliştirici Online Deneme Sınavları ile düzenli takip, Ödevlendirme Sistematiği ile birebir geri bildirim, Mentör öğretmenlerimizin kurmuş oldukları çevrim içi  ve sözlü iletişimleri ile akademik gelişimlerinin nitelikli takibi devam ettiriliyor. İçinden geçtiğimiz bu önemli dönemde öğrencilerimizin tüm ihtiyaç ve gereksinimlerini yapılandırılmış kapsamlı programımızla karşılıyor ve göstermiş oldukları üstün gayret ve çabalarının haklı karşılıklarını alacaklarına yürekten inanıyoruz. Süreçte özverileri ve büyük emekleri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

YKS MARATONUMUZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR! YKS MARATONUMUZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR! YKS MARATONUMUZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR! YKS MARATONUMUZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR! YKS MARATONUMUZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!