Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı

14 Aralık 2020

Maya Okulları İncek Yerleşkesi öğrencileri çevirim içi ders süreçlerinde 12-18 Aralık haftasında “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında yerli üretimin bilinçli olarak artması, tutumlu olmanın ve birikim yapmanın önemiyle ilgili etkinlikler yaptılar. Ana sınıfları ve 1. Sınıf öğrencilerimiz Türkçe Dil Etkinlikleri derslerinde ülkemizde yetişen meyve, sebze ve kuru yemiş çeşitleri ve yine ülkemizde üretimi yapılan eşyalar üzerine çalışmalar yaparak, bu nesnelerden oluşan yaratıcı şapka tasarımları gerçekleştirdiler. Tutumlu olmanın önemi, yerli malı kullanmanın faydalarıyla ilgili paylaşım sohbetleri yapıldı. Her öğrencimiz “Yerli Malı Haftası’na” uygun içeriklerde şiirler ezberleyerek şapkalarını takıp arkadaşlarına ve öğretmenlerine okudular.

Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı Yerli Malı Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı