YERLİ MALI HAFTASI

14 Aralık 2020

Maya Okulları Oran Yerleşkesi öğrencileri çevirim içi ders süreçlerinde 07-11 Aralık haftasında “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” etkinlikleri kapsamında çeşitli uygulamalar yaptılar. İngilizce dil edinimi ve Türkçe Dil Etkinlikleri ders başlıklarının bütünleşik öğrenme süreci bağlamında Connection uygulamalara yer verildi. Öncelikle öğrencilerimiz ülkemizde yetişen meyve, sebze ve kuru yemiş çeşitleri ve yine ülkemizde üretimi yapılan eşyalar üzerine çeşitli görseller inceleyerek sohbet etkinlikleri gerçekleştirdiler. Tutumlu olmak ne demektir?, Niçin tutumlu olmalıyız? konuları çerçevesinde çalışmalara yer verdiler. Aynı zamanda doğal kaynaklarımızın dikkatli kullanımının önemine yönelik uygulamalar gerçekleştirdiler.  Ülkemizde yetişen ürünlerle ilgili şiirler okuyarak resimlerini yaptılar. Son olarak çocuklarımız “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” etkinlikleri çerçevesinde sanat etkinliği olarak yaptıkları şapkaları takıp, şiirlerini arkadaş ve öğretmenlerine okumanın heyecanını yaşadılar. Benzer içerikler noktasında ingilizce öğretmenlerinin dil edinimini pekiştiren uygulamalarıyla etkinliklerini tamamladılar. YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI!