“Yeni Yıl Hediyeni Yeni Bir Arkadaşınla Paylaş”

26 Ocak 2021

Sevgiyi paylaşmak, bir başka çocuğun yüzünde ki gülümsemeye sebep olmak o kadar kıymetli duygular ki.

Maya Okulları Ankara Yerleşkeleri olarak Ankara Gölbaşı İlçesi-Bezirhane-Oyaca-Karagedik-Oğulbey-Sevgi Çiçeği-Selametli-Baldudak-Şahin Sevim-Ahiboz ve Yurtbeyi İlkokulu öğrencilerine sevildiklerini hatırlatmak, hediyelerimizle yüzlerinde kocaman bir gülümseme yaratmak için çıktığımız yolda Maya Ailesi'nin kıymetli velilerine ve tüm çalışanlarına göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ediyoruz.

Geleneksel olarak “Yeni Yıl Hediyeni Yeni Bir Arkadaşınla Paylaş” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz kampanyamızla bu senede onlarca çocuğun gülümsemesine sebep olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hepinize ilgi ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

“Yeni Yıl Hediyeni Yeni Bir Arkadaşınla Paylaş” “Yeni Yıl Hediyeni Yeni Bir Arkadaşınla Paylaş” “Yeni Yıl Hediyeni Yeni Bir Arkadaşınla Paylaş”