Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Kutlu Olsun!

09 Eylül 2019

Maya Okulları İncek Yerleşkesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’na başlamanın heyecanı coşkulu bir açılış töreni ile yaşandı. 9 Eylül 2019 Pazartesi sabahında Maya Okulları’nın kıymetli velileri, her eğitim öğretim yılı başında  öğrencilerini sonsuz bir sevgiyle kucaklayan onları sevgi ve ilgi ile mayalayacak olmanın heyecan ve coşkusu ile ders başı yapan sevgili öğretmenlerimiz ve gelişlerini hasretle beklediğimiz, çok özlediğimiz ve okulumuza anlamlandıran biricik öğrencilerimizin katılımı ile yaşanan “ilk okul günü” heyecanı paylaşıldı. Okul Müdürümüz Sayın Fatma KUŞAT’ın eğitim öğretim yılı açılış konuşması ile başlayan tören, okulumuzun güvenlik, yemekhane ve temizlik görevlilerinin açılış heyecanını içeren mesajları, mezun öğrencimiz Duru Türkoğlu’nun Maya’da Öğrenci Olmak konulu konuşması ve Maya Okulları öğrencilerinin akademik, proje ve sanat spor etkinliklerindeki derecelerine ait ödül töreni ile devam etti.
Yapılan konuşma ve paylaşımlarda yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Maya çatısı altında hep birlikte olabilmenin mutluluğu ve her eğitim öğretim yılı başlangıcında olduğu gibi yine yeni umutlar, heyecanlar ve hedeflerle anlamlı bir yolculuğa başlandığı vurgulandı. Veli, öğretmen ve öğrenci işbirliği ile geleceğe giden yolu hazırlama sorumluluğunun paylaşıldığı belirtildi. On sekiz yıldır eğitimde fark yaratan felsefesiyle Maya Okulları, eğitim öğretim politikalarının gücüyle, aynı sorumluluk bilinci, azim ve kararlılıkla Maya Ailesine katılan ve emanet edilen evlatların hayatlarında anlamlı izler bırakabilme hedefinin önemi paylaşıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN izinde “geleceğin bireylerini mayalama” hedefinde kararlılıkla ilerleyen Maya Okulları’nın 18. yılında da aynı azim ve kararlılıkla yol alacağı belirtildi. Maya Okulları’nın kurulduğu yıldan bu yana öncelikle vatan ve millet sevgisi ile dolu, bayrağına ve cumhuriyetine sahip çıkan, bütüncül gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmenin haklı gururunu yaşadığı vurgulandı. Bu vesile ile kıymetli ülkemizin bulunduğu eşsiz coğrafyada geçmişten günümüze kadar vatanı için canını ortaya koymuş, bağımsızlığına, cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkmak uğruna milletimize yakışır şekilde mücadele vermiş başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. Söylenen İstiklâl Marşı ve Maya Marşı'nın ardından 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın çalan ilk ders zili eşliğinde dersliklere geçildi. Açılış törenimize katılımlarından dolayı tüm Maya Ailesi’ne teşekkür eder, özelde Maya Okulları genelde tüm ülkemizdeki eğitim öğretim kurumlarında yazılacak yeni başarı ve mutluluk hikâyelerine tanık ve ortak olacak olmanın heyecanıyla sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı dilekleri vurgulandı.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Kutlu Olsun! Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Kutlu Olsun! Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Kutlu Olsun! Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Kutlu Olsun! Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Kutlu Olsun! Yeni Eğitim-Öğretim Yılımız Kutlu Olsun!