YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA!

21 Ocak 2021

Maya Okulları olarak Türkçe dersinde MAYADOKYA kapsamında okuduğumuz Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler kitabının yazarı Süleyman Bulut öğrencilerimizle kitap hakkında söyleyişi yaptı.
Mustafa Kemal'in bilinmeyen hikâyeleri, sevdiği atının öyküsü, köpeği Foks'un matraklıkları, en sevdiği çiçek olan al karanfili, kesilen iğde ağacını aramaya çıkan Atatürk'ün bilinmeyen yönlerini öğrencilerimizle paylaştı. Yazarımıza keyifli paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz. Bir başka kitapta buluşmak dileğiyle.

YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA! YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA! YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA! YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA! YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA! YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA! YAZAR BULUŞMASI: SÜLEYMAN BULUT MAYA’DA!