YAZAR BULUŞMASI: SERHAN KANSU

19 Şubat 2020

Yaşanmış bir olaydan esinlenerek kaleme alınan Sırtımdaki Okyanus isimli kitap, yavru kaplumbağa Gambi’nin bir okyanus kadar derin düşünceleriyle buluşturuyor bizi. Gambi, yaşamın merkezindeki özgürlük, iyilik, kötülük, insan, doğa, dünya, para ve sevgi gibi kavramları tatlı tatlı sorgularken, terk edilmişlik duygusu ve gerçek dünyayla yüzleşiyor. “Özgürlük nedir Rafi, daha büyük bir akvaryumda olmak mı?” sorusuna cevap arayan Gambi, sırtında bir okyanus taşıyor. Nasıl mı? kitabıyla, bize Gambi’nin sırtında nasıl okyanus taşıdığını anlatan, hayal gücümüzü geliştiren, özgürlük, sevgi, dostluk, arkadaşlık, özveri gibi kavramları  okurken sorgulatan yazarımız Serhan KANSU’yu Maya Okulları Oran İlkokulu 4.sınıflar olarak okulumuzda ağırlamaktan büyük keyif duyduk. Değerli yazarımız kitabındaki ayrıntıları, yazma sürecini öğrencilerimizle paylaştı. Bu keyifli interaktif söyleşimiz, öğrencilerimizin hayal güçlerinde yeni kapılar açtı.
Peki sizce özgürlük nedir?

YAZAR BULUŞMASI: SERHAN KANSU YAZAR BULUŞMASI: SERHAN KANSU YAZAR BULUŞMASI: SERHAN KANSU YAZAR BULUŞMASI: SERHAN KANSU YAZAR BULUŞMASI: SERHAN KANSU