XVII. URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI

04 Ocak 2021

Uluslararası platformda düzenlenen XVII. URFODU Bilim Temelli Bilgi Yarışması'na Maya Okulları Antalya Ortaokulu olarak katılım sağladık. Birinci etabı 01.10.2020 - 27.12.2020 tarihleri arasında düzenlenen bu yarışmada ortaokul düzeyinde matematik ve biyoloji alanında katılan öğrencilerimiz final etabına katılmaya hak kazandılar. Birinci etap katılım sertifikalarını Okul Müdürümüz Dilek Dağyar'ın elinden alan öğrencilerimize 01.02.2021 - 30.03.2021 tarihleri arasında düzenlenecek final etabında başarılar diliyoruz.

XVII. URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI XVII. URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI XVII. URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI XVII. URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI XVII. URFODU BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI