AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ!

08 Mayıs 2021

Toplumda afet farkındalığının geliştirilmesi, afet risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla 2021 yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı ilan edilmiştir. Afet eğitimleri, tüm dünyada risk azaltma çalışmalarının ve zarar azaltma gayretlerinin stratejik bir bileşeni olarak değerlendirilmektedir. Bu kapsamda Maya Okulları öğretmenleri kendi almış oldukları “Afet Farkındalık Eğitimi”ni velilerimizle online bir eğitim yaparak paylaşmışlardır. Bir afet ya da acil duruma karşı her daim bilinçli olunmasının önemine yürekten inanan okulumuzda gerçekleştirilen eğitim ve uygulamalarımız devam edecektir.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ! AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ! AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ! AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ! AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ! AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ!