Unutmadık, Unutmayacağız!

10 Kasım 2020

Maya Okulları Olarak;
Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Ulu Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebediyete intikal edişinin 82.yıldönümünde her yıl olduğu gibi bu yılda  yine birlikte O’ nu anmak en çokta anlamak için Geleceğin Meşalesini taşıyan Atatürk Gençleriyle, Ata’ mızın huzurundayız.
Biz Maya Öğretmenleri;
İlim, bilim ve medeniyetle yolumuzu aydınlatan Ata’ nın ilkelerinin izinde yılmadan, yorulmadan okuyor, öğreniyor, öğretiyoruz.
Altını çizdiği değerlerini içinde bulundukları her durum ve koşulda savunacağını bildiğimiz; Egemenlik ve Cumhuriyeti emanet ettiği Atatürk Gençlerinin kendi menfaatlerini millet ve memleket için feda edeceklerini  bilmenin gururuyla vatanı yüceltmeye, yükseltmeye ve ilimle aydınlatmaya söz veriyoruz.
Maya Okulları öğrenci ve öğretmenleri olarak;  milli mücadelemizin kahramanı, eşsiz lider, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün aziz hatırasının önünde saygıyla eğiliyor; şükranlarımızı sunuyoruz.

Unutmadık, Unutmayacağız! Unutmadık, Unutmayacağız! Unutmadık, Unutmayacağız! Unutmadık, Unutmayacağız! Unutmadık, Unutmayacağız! Unutmadık, Unutmayacağız!