ULUSLARARASI EĞİTİM OFİSİMİZ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE BİLGİLENDİRME SEMİNERİNDE

19 Aralık 2020

Maya Anadolu-Fen ve Teknoloji Lisesi Uluslararası Eğitim Ofisi iş birliğinde tüm öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla çevrimiçi bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.
Yurtdışı değişim programları, üniversite öğrenimi ve süreci, katılım şartları, beslenme-barınma ve program İçerikleriyle ilgili olarak detaylı paylaşımlarda bulunuldu. Anlamlı ve yüksek verimle gerçekleştirilen bilgilendirme seminerimize katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.