TURMEPA EĞİTİMİ

11 Aralık 2020

Türkiye’nin denizlerini ve su varlıklarını koruma konusunda yirmi beş yıldır önemli bir rol üstlenen TURMEPA Maya Okulları Antalya öğrencileri ile buluştu.

11 Aralık 2020 tarihinde TURMEPA DENİZTEMİZ Derneğinin “Bilimsel Proje Hazırlama ve Sıfır Atık“ konulu eğitimine; Cem Oğuz ERGÜN (Proje Koordinatörü -Eğitim ve Eğitim Projeleri Bölümü), Çağıl TOPARLAK ALKAN (Yönetici -Eğitim ve Eğitim Projeleri Bölümü), Şebnem DEYANAT (Proje Koordinatörü -Eğitim ve Eğitim Projeleri Bölümü), Damla BALÇIK (Samsun Eğitim Proje Koordinatörü), Ersin ÖZER (Fethiye Kıyı ve Deniz İnceleme Merkezi Proje Sorumlusu), Pervin GÜRBÜZ (Antalya Egitim Proje Koordinatörü) katıldı.

TURMEPA DENİZTEMİZ derneğinin bu eğitimi sonunda sertifika almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

TURMEPA EĞİTİMİ TURMEPA EĞİTİMİ