Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık

22 Ekim 2019

Okul öncesi öğrencilerimiz 22 Ekim 2019 Salı günü tema sonu etkinliklerini gerçekleştirdiler. Eylül ve Ekim ayı boyunca “Oyuncak” teması ve “Arkadaşlık” farkındalık kavramına yönelik birçok etkinlik gerçekleştirilmiştir. Arkadaşlığın anlam ve öneminin somutlaştırılmasına yönelik, "Arkadaşlık nedir?", "Arkadaş kime denir?", "Arkadaşlarla birlikte neler yapılır?"  gibi sorulardan yola çıkılmıştır. Arkadaşlarıyla yaşanılan sorunları çözme, arkadaşlarına karşı görgü ve nezaket kuralları çerçevesinde davranış sergileme başlıkları doğrultusunda uygulamalara yer verilmiştir. Öğrencilerimiz gerçekleştirilen tema sonu etkinliğiyle birlikte “Arkadaşımla zaman geçirmeyi seviyorum!” mesajıyla hem eğlendiler hem öğrendiler. Temamız boyunca ele aldığımız kazanımlarımız doğrultusunda okulumuzun tören alanında istasyonlar oluşturulmuştur. Öğrencilerimizin büyük motor becerileri desteklemek ve takım olarak birlikte hareket edebilmeleri için destekleyici parkur oyunlarına yer verilmiştir. Ayrıca balon taşıma oyunu ve geleneksel oyunlarımızdan “Yağ satarım bal satarım” isimli oyunları oynayarak son istasyonda ise oyuncak görseline sahip mandala boyama çalışması yapmışlardır. Oyuncak ve arkadaşlık temasının bitiş etkinliği eğlenceli bir şekilde gerçekleştirilirken öğrencilerimiz heyecanla yeni temalarının başlamasını beklemektedirler.

Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık Tema: Oyuncak ve Arkadaşlık