TAM BENLİK BİLİM GRUBU MINECRAFT EDUCATION İLE KOMPOST YAPIMI

08 Ocak 2021

Tam benlik bilim dersinde öğrencilerimiz ‘Çevre müfettişleri’ isimli proje çalışmalarını yürütürken kompost ve bitki yapımı ile ilgili de bilgiler öğrendiler. Bilimsel çalışmalar ile uzaktan eğitim sırasında öğrencilerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek fırsatlar sunacak şekilde tasarlanan bu derste, öğrencilerimizin motivasyonunu en yüksek şekilde desteklemeyi de çok önemsiyoruz. Uzaktan eğitim uygulamaları içinde müthiş bir katkısı olan Minecraft Education Edition ile öğrencilerimiz bitkileri tanıyıp, kendi bahçelerini tasarladılar. Tasarım sırasında kompost yapımını birebir evlerinde deneyimleyip, şakayık, gül, lale, mavi kantaron, papatya, gelincik gibi bitkiler ile de minecraft uygulaması sayesinde bir çevre düzeni oluşturdular.