Tam Benlik Ana Dil Ekibimiz Elma Yayınevi ile Buluştu!

03 Aralık 2020

Maya Okulları Tam Benlik Ana Dil ekibi olarak bugün ilk yayınevi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimize Elma Yayınevinden İpek Arman ve Gülderen Çopur katılarak bizlere bir kitabın yayın serüveni hakkında bilgi verdi.
İncek ve Oran kampüsleri Türkçe Zümresi olarak düzenlediğimiz etkinliğimizde öğrencilerimiz de yüksek katılım göstererek konuklarımıza süreçle ilgili sorular sordular. “Kitabın Mutfağı” projesi için de ilk adımı atan öğrencilerimiz heves ve heyecanlarıyla etkinliğimizi doyumsuz kıldılar.
Gülderen Çopur ve İpek Arman’a katılımları ve yolculuğumuza ışık oldukları için teşekkür ederiz.

Tam Benlik Ana Dil Ekibimiz Elma Yayınevi ile Buluştu! Tam Benlik Ana Dil Ekibimiz Elma Yayınevi ile Buluştu! Tam Benlik Ana Dil Ekibimiz Elma Yayınevi ile Buluştu! Tam Benlik Ana Dil Ekibimiz Elma Yayınevi ile Buluştu!