Süleyman Beledioğlu ile 'Akılda Tutma ve Hatırlamada Etkili Yöntemler' Seminerimiz

24 Eylül 2019

Maya Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz 24 Eylül 2019 Salı günü Eğitim Danışmanı, yazar  Sayın Süleyman Beledioğlu ile bir araya geldiler. 'Akılda Tutma ve Hatırlamada Etkili Yöntemler' ve  sınav hazırlık döneminde öğrencilerin nelere dikkat etmeleri gerektiğini, başarı stratejilerini, beynin bilgiyi nasıl sakladığını, kitap okumanın sınav başarısı üzerindeki etkisini ve öğrenmede etkili yöntemlerin neler olduğunu öğrencilerimizle paylaştı.