Spelling Bee Maya'da

04 Nisan 2019

"Spelling Bee" Amerika ve İngiltere başta olmak üzere tüm dünyada düzenlenen İngilizce heceleme yarışmasıdır. Maya Okulları'nda İngilizce ders kazanımlarını desteklemek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmanın bu yılki 2, 3, 4 ve 5. sınıf çalışkan arıları heyecan dolu yarışmalarla belirlendi. Okullarımız konferans salonlarında gerçekleşen yarışmalar Mart ve Nisan ayları boyunca kıyasıya çekişmelerle tamamlandı. Bu yarışma, öğrencilerimizin "spelling" (heceleme) yeteneklerini eğlenceli ve heyecanlı bir atmosferde geliştirme fırsatı sağlamıştır. "Spelling Bee" etkinliğine katılan bütün öğrencilerimizi yarışma süresince göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.