Spelling Bee Heyecanı

04 Nisan 2019

"Spelling Bee" Amerika ve İngiltere başta olmak üzere tüm dünyada düzenlenen İngilizce heceleme yarışmasıdır. İngilizce ders kazanımlarını desteklemek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen heceleme yarışmasının 2.Sınıf öğrencileri için olan kısmı 4 Nisan Perşembe günü çalışkan arılarımızın heyecan dolu çekişmeleriyle gerçekleştirilmiştir. Bu yarışma, öğrencilerimizin "spelling" (heceleme) yeteneklerini eğlenceli ve heyecanlı bir atmosferde geliştirme fırsatı sağlamıştır. "Spelling Bee" etkinliğine katılan ve dereceye giren bütün öğrencilerimizi yarışma süresince göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Spelling Bee Heyecanı Spelling Bee Heyecanı Spelling Bee Heyecanı Spelling Bee Heyecanı