Söz Kulağa Yazı Uzağa

01 Mart 2019

Maya Okulları 5. Sınıf öğrencilerimiz “Düşünen Genç Projesi” kapsamında okudukları “Söz Kulağa Yazı Uzağa” kitabının yazarı Habib Bektaş ile buluştu. Yazın hayatına Almanya ve Türkiye’de devam eden ve İnkilap Roman Ödülü’ne de değer görülen yazarımız, anonim halk edebiyatının dilimize kazandırdığı en büyük zenginliklerden olan atasözlerimizle ilgili dil ve kültür bağlamında interaktif bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin ardından yazarımız, öğrencilerin kitaplarını imzaladı ve öğrencilerimizin okudukları kitaptan esinlenerek yaptığı resimlerden oluşan sergiyi gezdi. Bu etkin paylaşım için Maya Okulları adına Habib Bektaş’a teşekkür ediyoruz.

Söz Kulağa Yazı Uzağa Söz Kulağa Yazı Uzağa Söz Kulağa Yazı Uzağa Söz Kulağa Yazı Uzağa Söz Kulağa Yazı Uzağa Söz Kulağa Yazı Uzağa Söz Kulağa Yazı Uzağa