Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı!

06 Kasım 2019

Geleneksel olarak gerçekleşen, sonbaharın hissedildiği Ekim ve Kasım aylarında, okul öncesi, ilk ve ortaokul öğrencilerimiz İngilizce dersi kapsamında, bir ay boyunca süren ‘Sonbahar Festivali’ etkinlikleriyle, İngilizceyi günlük hayatta etkin kullanma deneyimlerini arttırdılar. Maya öğrencileri İngilizce derslerinde sadece yabancı bir dili öğrenmekle kalmıyor, birçok farklı kültürel etkinlikleri tanıma fırsatı buluyor. Yabancı dil öğrenimini çok daha eğlenceli hale getirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, öğrencilerimizin kültürel altyapılarını güçlendirmeye yönelik etkinlikleri içerir. Bu etkinlikleri; şarkılarla, çeşitli oyunlarla, öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdikleri okul içi ziyaretlerle ve el işi faaliyetleriyle zenginleştirdiler. Mayalılarımız dünya vatandaşı olma yolunda bir adım daha attı.

Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı! Sonbahar Festivali Rüzgarı MAYA’yı Sardı!