Sahnede Devleşen Minik Koristlerimiz

23 Şubat 2019

Barış, masumiyet ve çocuk temasıyla büyük bir coşkuyla hazırlanan 2. Sınıf öğrencilerimizin sahneledikleri “İlk Konserim” gösterileri 22 Şubat Cuma günü okulumuz konferans salonunda şölen havasında tamamlandı. Etkinliğimiz fuaye alanında öğrencilerimizin hünerli ellerinden çıkan ve görenleri büyüleyen birbirinden güzel resimlerden oluşan resim sergimizin açılışıyla başladı. Resim sergisi açılışımızdan sonra söz yine minik kalpleri heyecanla atan öğrencilerimizdeydi. Kalbimizin ritmi, öğrencilerimizin dudaklarından dökülen melodilerde ve şarkılarda can buldu. Barış, mutluluk, masumiyet, çocuk temalarında seslendirdikleri şarkılarla ilk konserlerini veren ve sahnede devleşen öğrencilerimiz tüm izleyenleri büyüledi. 2. Sınıf öğrencilerimiz tüm misafirlerimize muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattılar. Kalpleri sevgiyle dolu olan çocuklarımız bizlere bir kez daha melodilerin ve ritimlerin eşliğinde sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin, barış için vazgeçilmez olduğunu hatırlattılar. Bu keyifli ve anlamlı etkinliğimizde bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve her an desteklerini esirgemeyen velilerimize,  emek veren öğretmenlerimize ve biricik öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sahnede Devleşen Minik Koristlerimiz Sahnede Devleşen Minik Koristlerimiz Sahnede Devleşen Minik Koristlerimiz Sahnede Devleşen Minik Koristlerimiz Sahnede Devleşen Minik Koristlerimiz