Sağlıklı ve Mutlu Yıllar!

01 Ocak 2021

Yeni yıl, yeni umutlar…
Bu yıl Maya Ailesi olarak ekranlardan yeni yıl için güzel dileklerimizi paylaşmış olsak da, ortak duygular ve umutlarımızla yürek olarak hep birlikteydik. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm Maya çalışanları yeni yılın son gününü heyecanlı, güzel, eğlenceli ve anlamlı anılarla tamamladık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ekran karşısında yeni yıl partilerini yaparken bize hazırladıkları, danslarını, şarkılarını, resimlerini de paylaşmayı unutmadılar.  Birlikte film izlemenin tadını da patlamış mısırlarını yiyerek sonuna kadar çıkardılar. Sevdiklerini de unutmadılar ve onlar için de yeni yıla dair güzel dileklerini ve umutlarını yazdıkları tebrik kartları hazırladılar.  Yaşanan bu Aralık ayının son günün coşkusunun yeni yılda da devam etmesini, yeni yılın yeni umutlarla birlikte daha nice güzellikleri beraberinde getirmesini dileriz. Sağlıklı ve mutlu günlerin bizleri beklediğine yürekten inanıyor, tüm dileklerinizin gerçekleşeceği sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyoruz.
2021 yılı Maya Ailesi, ülkemiz ve insanlık için sağlık, mutluluk, huzur, barış ve başarılarla dolu olsun. Öğrencilerimizle yan yana olabileceğimiz, bahçemizde ve okulumuzda bir arada okul günlerinin tadını sağlık ve huzurla çıkarabileceğimiz, emeklerimizin karşılığını aldığımız nice güzel yıllarımız olsun.
Mutlu ve sağlıklı seneler…

Sağlıklı ve Mutlu Yıllar! Sağlıklı ve Mutlu Yıllar! Sağlıklı ve Mutlu Yıllar! Sağlıklı ve Mutlu Yıllar! Sağlıklı ve Mutlu Yıllar! Sağlıklı ve Mutlu Yıllar! Sağlıklı ve Mutlu Yıllar! Sağlıklı ve Mutlu Yıllar!