Parkta Bir Gün

14 Ocak 2019

Oran Yerleşkesi okul öncesi öğrencilerimiz 14 Ocak 2019 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda “Parkta Bir Gün” isimli tiyatro oyununu izlediler. Konusunda, pro – sosyal becerilerin kazanımına yönelik arkadaşlık, yardımlaşma, paylaşma, sevgi, saygı vb. farkındalık kavramlarını barındıran müzikli tiyatro gösteriminden çocuklarımız büyük bir keyif aldı.  Arkadaşlığın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın ne kadar önemli kazanımlar olduğunu izledikleri  tiyatro oyunu ile öğrencilerimiz, içinde geçen konular bağlamında problem çözme süreçleri ile ilgili çıkarımlar yaparak olay kahramanlarına yardımcı olmak amacıyla kendi duygu ve düşüncelerini ifade edebilme fırsatı elde ettiler.
Heyecanla, neşeyle, yeni deneyim ve kazanımların edinildiği birinci dönemin son günlerinde, fikri şahane tiyatro ekibine çok teşekkür ederiz.Yeni etkinliklerde buluşmak dileğiyle…

Parkta Bir Gün Parkta Bir Gün Parkta Bir Gün