Oz Büyücüsü Maya Sahnesi’nde

14 Mayıs 2019

Kansas’taki evinden bir fırtınayla koparılan Dorothy ve köpeği Toto, Oz Diyarı'nda mahsur kalır. Kuzeyin Cadısı ve Munchkinlere kulak veren Dorothy sarı tuğlalı yola çıkar ve ona yardım etmesi için, Zümrüt Şehir’de yaşayan Oz Büyücüsü’nü aramaya koyulur. Korkuluk, Teneke Adam ve Korkak Aslan ile beraber Dorothy arkadaşlıkla dolu bir maceraya çıkar.
İşte bu maceralı yolculuğa Maya Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencilerimiz sayesinde okul öncesi ve 1. Sınıf öğrencilerimiz de çıkabildiler. Liseli ağabey ve ablalarımız, emek vererek hazırlamış oldukları “Oz Büyücüsü” romanını, öğrencilerimize 14 Mayıs 2019 Salı günü büyük bir profesyonellikle okulumuz konferans salonunda sergilediler. Öğrencilerimiz bu oyun sayesinde arkadaşlık, paylaşma, sorumluluk, hoşgörü,  iyi olanın hayatta hep daha mutlu ve kazançlı olacağına dair yaşam içinden örnekler gözleme şansına sahip oldular. Oyun sırasında öğrencilerimizin de gösterdikleri interaktif olumlu tutum ve davranışları oyuna renk kattı. Özenle mayalamak için emek verdiğimiz ve karşılığını gururla aldığımız pırıl pırıl liseli gençlerimize ve onların başarılı öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.
Daha nice sanatla dolu etkinliklere…