Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Maya'ya Kayıt

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı
Kayıtları Başladı.

5 Mart – 30 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak fiyat tabloları aşağıdadır. Bu tarihler arasında sizlere sunduğumuz avantajlı fiyat ve ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Ara sınıflar fiyatları hakkında ilgili yerleşkelerimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Bursluluk Sınavları Kayıtları

Çocuklarımızın kendilerine inanmalarını teşvik etmek, yeteneği ve merakı başarıya dönüştürmek ve herkese ilham vererek geleceği şekillendirmek gayesi ile çıktığımız bu yolda 21 yıldır sınırları aşmaya ve eğitime yön vermeye devam ediyoruz. Amacımız evlatlarımızın bütünsel olarak gelişimi. Mutlu, başarılı, dengeli bir gelecek sahibi olmaları. Bu gelecek için çocuklarımızla yürüttüğümüz yol arkadaşlığından gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Bursluluk başvuruları başladı!

Merhaba,

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıklarımız devam ediyor. Aday öğrenci başvuruları için bize ulaşabilirsiniz.

Okulumuzu görmek, merak ettiklerinizi sormak veya düşüncelerinizi paylaşmak için biz her zaman buradayız.

Maya'ya Kayıt Yolunda

22 yıldır çocuklarımızın, akademik başarısı yüksek, etkili iletişim kurabilen, sorunlar karşısında çözüm bulabilen, dirayetli ve özgüven sahibi insanlar olarak yetişmelerine rehberlik etmek temel hedefimiz oldu. Çocuklarımızın güvenle GELECEĞE yürümeleri için yaptığımız rehberliğe gurur ve mutlulukla  devam edeceğiz.

Kayıt Sürecine Bu Formu Doldurarak Başlayabilirsiniz

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Aday Öğrenci Başvurusu için lütfen okul seçiniz.

Neden MAYA?

Maya‘da;  bilimin yol göstericiliğinde 22 senedir çocuklarımızı hayatlarının her alanında geleceğe hazırlıyor, öğrenmenin önündeki tüm engelleri kaldırarak potansiyellerini gerçekleştirmelerine destek oluyoruz.

Maya sadece “Soru Çözen” değil “Sorun Çözen”, sadece “Bilen” değil, Yapa“Bilen” çocukların yetiştiği bir yer. Mayalı çocuklar elde ettikleri akademik başarılarının yanı sıra, hayat başarısı açısından kritik öneme sahip; öz düzenleme, öz kontrol, azim, psikolojik dayanıklılık gibi sosyal ve duygusal becerileri de ediniyorlar.

Maya’da Aday Veli görüşmeleri için nasıl bir yol izliyoruz?

Aday Veli Kayıt Görüşmeleri randevu sistemi ile yürütülmektedir. Web sitemiz üzerinden iletişim formunu doldurarak ya da telefonla randevu alabilirsiniz. 

Çevrim içi veya yüz yüze gerçekleştirebileceğiniz aday veli tanıtım görüşmelerimiz, okul müdür ve müdür yardımcılarımız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Ana Sınıf ve 1. Sınıf Aday öğrenci PDR görüşmeleri nasıl ilerliyor?

Tanıtım görüşmemiz ile eş zamanlı veya farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirebileceğiniz PDR görüşmelerinde, çocuklarımız okulumuzun uzman Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimi öğretmenleri ile bir araya geliyorlar. 

Okula kayıt işlemi; Aday Veli görüşmesi ardından, çocuklarımızı daha yakından tanımak için gerçekleştirdiğimiz PDR görüşmeleri sonrası kontenjan dahilinde gerçekleştiriliyor.

Maya’da Ana sınıf ve 1.Sınıf öğrencisi olmak için çocuğumun doğum tarihi ne olmalı?

4 Yaş: Şubat 2020 – Kasım 2020 arası

5 yaş: Ocak 2019 – Ocak 2020 arası

*55 aylık öğrenciler için PDR sonucuna göre 4 ya da 5 yaş grubunda olması kararı verilir.

1. Sınıf: Ocak 2018 – Aralık 2018 arası

Maya’da 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Sınıf ve Lise Aday öğrenci süreçleri nasıl ilerliyor?

Ölçme Değerlendirme Birimi tarafından yapılan Okula Kabul Sınavı ile kontenjan dahilinde öğrencilerimizin kaydını gerçekleştiriyoruz.