Okul Öncesi Öğrencilerimiz PTT'de

26 Mart 2019

Oran Yerleşkesi okul öncesi öğrencilerimiz pro – sosyal becerilerin desteklenmesi yönünde sabır göstermek/sebat etmek, başkalarını mutlu etmek, kendi heyecan ve mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaşmak amacıyla 18/19/20/21 Aralık 2018 tarihlerinde Oran PTT Şubesi'ne gittiler. Mutlulukla ve yeni güzelliklerle karşılamaya hazırlandıkları 2019 yılı için, kartpostalların üzerine kendi elleriyle yaptıkları resimleri Maya Okulları Oran Yerleşkesindeki okul öncesi arkadaşlarına göndererek duygu ve düşüncelerini paylaşmanın heyecanını yaşadılar. Hazırladıkları kartpostalları gönderdikten sonra bekleyerek sabretmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha deneyimlemiş oldular. Ardından kendilerine gönderilen kartpostalları incelediler. Gerçekleştirilen gezimizde yaşadıkları bu farklı ve keyifli deneyimi sınıf ortamında birbirlerine anlatarak paylaşımda bulundular.