Okul Öncesi Öğrenci ve Ailelerimizin İlk Heyecanları

04 Eylül 2019

Maya Okulları Oran Yerleşkesi okul öncesi öğrencilerimiz 04 Eylül 2019 Çarşamba günü 09.00 – 12.30 saatleri arasında keyifli bir oryantasyon günüyle 2019 – 2010 eğitim öğretim yılına başlangıç yaptılar. Aileleriyle birlikte okullarına ilk adımlarını atan öğrencilerimiz “Okulumda İlk Günüm” fotoğraflarını çektirmelerinin ardından sınıflarına geçerek arkadaşları ve öğretmenleriyle tanışmanın heyecanını yaşadılar. Öğrencilerimiz sınıflarında arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte keyifli etkinlikler gerçekleştirirken velilerimiz de eş zamanlı olarak okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz Sn. Anıl ERAÇ’ın eşliğinde sınıf kuralarının çekim sürecine eşlik ettiler. Sınıf kuralarının çekilmesi sonrasında velilerimiz, okul öncesi, 1. ve 2. Sınıflar müdür yardımcısı Sn. Yaprak ÇELEBİOĞLU  okulun genel işleyişi ve rehber öğretmenimiz Sn. Büşra SARIHAN’ın okula uyum süreci konulu seminer programına katılım gösterdiler. Velilerimiz yapılan seminer programına katılım gösterirken okul öncesi öğrencilerimiz ise kendi sınıflarında Drama, Müzik, Görsel Sanatlar, İngilizce ve Beden Eğitimi derslerine yönelik alan öğretmenleriyle birlikte eğlenceli oyunlar oynayarak keyifli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Oryantasyon gününün sonunda öğrencilerimiz drama ve müzik öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrendikleri şarkı ve canlandırmaları ailelerine sergileyerek keyifli zamanlar geçirdiler.

Bizler de Maya Ailesi olarak tüm öğrenci ve velilerimize hoş geldiniz diyoruz…