MÜZİK EŞLİĞİNDE MASALLAR

01 Nisan 2021

Maya okulları Oran Yerleşkesi ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri “Kütüphaneler Haftası ve Dünya Tiyatrolar Haftası” kapsamında müzik eşliğinde masal dinletisi etkinliğine katıldılar. Büyürken dinlediğimiz masalların kahramanlarını, hayalimizde canlandırdığımız masallarımızı müzikle birlikte dinlemenin heyecanını hep birlikte yaşadık.  Öğrencilerimiz Ayşegül Dede’ye ait “Biri Diğeri Öteki Beriki” isimli masalımızı müzik eşliğinde dinleme fırsatı elde ettiler. Kendini olduğu gibi kabul etme üzerine yazılmış olan bu masal sonrasında öğrencilerimiz, sınıf içinde dinlemiş oldukları metin üzerine sohbet ederek pekiştirme süreci gerçekleştirdiler.