MUN “OUTSTANDING DELEGATE” ÖDÜLÜ

14 Aralık 2020

11-13 Aralık 2020 tarihleri arasında online olarak düzenlenen  Bosphorus MUN organizasyonunda; okulumuzu Esma Zeynep BOZTOSUN, Filiz DEMİRTAŞ, Lara Su AÇAR ve Toprak KAZANCI başarılı bir şekilde temsil etmiştir.

Üç gün boyunca öğrencilerin küresel sorunlara çözüm aradığı ve resmi dili İngilizce olan bu konferansta 9. Sınıf öğrencilerimizden Esma Zeynep BOZTOSUN ve 10.sınıf öğrencilerinden Lara Su ACAR, ECOSOC Komitesinde Outstanding Award almaya hak kazanmışlardır.

Katılım gösteren  ve ödül alan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

MUN “OUTSTANDING DELEGATE” ÖDÜLÜ MUN “OUTSTANDING DELEGATE” ÖDÜLÜ MUN “OUTSTANDING DELEGATE” ÖDÜLÜ MUN “OUTSTANDING DELEGATE” ÖDÜLÜ MUN “OUTSTANDING DELEGATE” ÖDÜLÜ