Momo'nun Sarayı

03 Nisan 2019

Maya Okulları 2.Sınıf öğrencilerimiz öncü uygulamalarımızdan MayaDOKYA uygulaması sürecinde “Okuyorum Yazarıyla Buluşuyorum” projesi kapsamında okudukları “Momo’nun Sarayı” kitabının yazarı Pelin Güneş’le 3 Nisan Çarşamba günü heyecanla ve mutlulukla buluştular. Öğrencilerimiz Pelin Güneş sayesinde ilk kez, okudukları bir kitabın yazarıyla tanışma heyecanını yaşadılar. Pelin Güneş kendi yazarlık hayatını, kitabıyla ilgili ilginç bilgileri paylaştığı sunumunun ardından öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı. Öğrencilerimizin okudukları kitaptan esinlenerek hazırladığı muhteşem yaratıcılıktaki resim sergisini gezdi. Günün anısına sergideki resimlerden biri yazarımıza hediye edildi. Bu etkili ve verimli paylaşım için Maya Okulları olarak Sayın Pelin Güneş’e teşekkür ediyoruz.

Momo'nun Sarayı Momo'nun Sarayı Momo'nun Sarayı