MintiCity Maya’da!

11 Mart 2020

Okulumuzda Almanca derslerini desteklemek amacıyla kullandığımız, interaktif öğrenme portalımız “MintiCity “ ekibi ve  “Minti” karakteri 10 Mart Salı Günü çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizle buluştu.
Minti ile tanışmanın ardından, MintiCity portalını aktif olarak kullanan ilk üç öğrenciye ödülleri verildi.
Ödül töreni sonrasında öğrencilerimiz için “Hazine Avı” yarışması düzenlendi. Kazanan grubun tüm öğrencilerine MintiCity’de kullanabilecekleri 100.000, ikinci gruba ise 50.000 Mintos ödül puan hediye edildi.
Öğrencilerimizin büyük keyif alarak katıldığı bu etkinlik, zumba dansı ve Almanca söylenen şarkılarla son buldu.

MintiCity Maya’da! MintiCity Maya’da! MintiCity Maya’da! MintiCity Maya’da! MintiCity Maya’da!